Рецидивист обра детска градина във Варна. Мъжът разбил вратата на кухнята

...
Рецидивист обра детска градина във Варна. Мъжът разбил вратата на кухнята
Коментари Харесай

20-годишен обра апартамент и детска градина

Рецидивист обра детска градина във Варна. Мъжът разрушил вратата на кухнята и се насочил към питателните артикули. На сутринта домакинът на детската кухня с изненада открива, че от помещението липсват 29 бутилки олио и 5 литра почистващ препарат.

„ Колежката е видяла, че вратата е разрушена. Пред стълбите е намерила един пакет кайма, което ѝ алармира, че има кражба ”, изясни пред Нова зам.-директорът „ Ученическо и столово хранене ” - Варна Добринка Йорданова.

Освен каймата, липсват и 29 бутилки олио от детското заведение. „ Бяхме потресени! Това въпреки всичко е детска градина. Храним дребни деца. Това е посягане върху нашите деца ”, счита Йорданова.

Полицията прави оглед. Оказва се, че не липсват само олиото и каймата. „ Установи се, че са взети и два почистващи препарата - вид веро, и две чепки банани ”, уточни зам.-директорът на „ Ученическо и столово хранене ” - Варна.

Часове след наглия грабеж униформените задържат крадеца - мъж на 20 години, прочут на Министерство на вътрешните работи. За една вечер, с изключение на детска градина, той е обрал и апартамент, откъдето отмъкнал музикална уредба.

По-късно по-голямата част от продуктите са върнати в детското заведение. Мъжът бил хванат, до момента в който закусва с откраднатите артикули с другари. От полицията споделят, че това е случай без аналог.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР